Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje

Achterlichten voor aanhangers met bewegende knipperfunctie

Steeds vaker kom je ze tegen: auto's met dynamische achterlichten, ook wel geanimeerd knipperlicht genoemd. De verlichting heeft in dat geval een bewegende richtingaanwijzer. De LED lampjes lichten opvolgend op waardoor er een duidelijkere richting wordt aangegeven. Aangetoond is inmiddels dat achterlichten met bewegende knipperlichten zorgen voor een duidelijkere positie op de rijbaan. Ook voor trailers en aanhangwagens hebben wij een mooi assortiment verlichting met dynamische knipperlichten.

LED verlichting met dynamische richtingaanwijzer 12 en 24 Volt

Dit assortiment bestaat volledig uit LED verlichting. LED is minder kwetsbaar dan halogeen lampen en zijn goed voor meer dan 20.000 branduren. De achterlichten zijn waterdicht en eenvoudig te monteren op je aanhanger of trailer. Doordat deze lampen zijn uitgevoerd in multivolt, zijn ze zowel voor 12V als 24V aansluitingen geschikt.

#/pagina
 

LED lampen met geanimeerde richtingaanwijzer voor trailer uit voorraad

Ons assortiment LED verlichting met bewegende richting breidt zich steeds verder uit. De lampen zijn uit voorraad leverbaar, dus je hebt ze snel in huis. LED verlichting is een duurzame oplossing en gaat langer mee dan halogeen lampen. Vergroot je zichtbaarheid door de vele LED's die helder oplichten op de weg!

Betaalmethodes