Welkom in onze webshop! Zolang we kunnen, en het op een verantwoorde manier gebeurt, blijft onze webshop actief! We werken met man en macht om al jullie bestellingen tijdig te kunnen leveren. Het is echter wel mogelijk -maar niet de regel- dat er één of meerdere dagen vertraging optreedt. Momenteel draaien we op onze hoogste capaciteit, rekening houdend met alle maatregelen omtrent de gezondheid van onze medewerkers. Veel dank voor jullie begrip.

Sluiten
0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje
Achterlicht met dynamische richtingaanwijzer voor trailer kopen
21 februari 2020

Achterlicht met dynamische richtingaanwijzer voor trailer kopen

Dynamisch of looplicht knipperlicht voor aanhangwagen

Dynamische knipperlichten, ook wel bekend als sequentiele knipperlichten, knipperen van binnen naar buiten naar de richting die je aangeeft. Sommige autofabrikanten hebben al heel wat modellen uitgerust met deze knipperlichten. De lampen zijn hip en zorgen voor goede zichtbaarheid. Nu zijn deze lampen ook los verkrijgbaar voor je aanhanger en trailer. Ons assortiment is uitgevoerd met multivolt lampen: 12-24Volt verlichting.

Voordelen dynamische richting voor trailers

Naast het feit dat deze knipperlichten er mooi en sportief uitzien, verhoogt het ook de verkeersveiligheid. Onderzoek heeft aangetoond dat dynamische knipperlichten duidelijker zijn en meer aandacht trekken dan reguliere knipperlichten.

Groot assortiment LED verlichting met dynamische richting, ook voor paardentrailers en boottrailers

Bij Onlinetrailerparts vind je een groot assortiment LED verlichting. Een deel daravan is nu aangevuld met dynamische richting. De lampen zijn veelal uit voorraad leverbaar en natuurlijk CE gekeurd. Met deze toegestane verlichting rij je veilig over de Europese wegen.

Lampen met bewegende richting online kopen

Bestel je lampen eenvoudig online bij Onlinetrailerparts. Wij hebben een aparte categorie aangemaakt warain je ze in één oogopslag terug kunt vinden.

Naar dynamische verlichting

 
 
   Terug naar overzicht

Betaalmethodes