Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje

Spatschermen

Zorg ervoor dat je aanhanger of trailer aan alle veiligheidseisen voldoet door bij ons spatschermen of spatborden aan te schaffen. Bij Onlinetrailerparts.nl vind je spatschermen van verschillende materialen en in verschillende uitvoeringen. Bekijk het aanbod direct. Bestel je op een werkdag voor 12:00 uur? Dan verzenden we je spatscherm nog dezelfde dag!

Ons aanbod spatschermen

Enkel metaal
enkel metaal
 

Enkel metaal

Tandem metaal
tandem metaal
 

Tandem metaal

Enkel kunststof
enkel kunststof
 

Enkel kunststof

Tandem kunststof
tandem kunststof
 

Tandem kunststof

Enkel traanplaat
enkel traanplaat
 

Enkel traanplaat

Tandem traanplaat
tandem traanplaat
 

Tandem traanplaat

Waarom een spatbord kopen?

Een spatscherm of spatbord heeft meerdere belangrijke functies. Ze beschermen niet alleen je eigen auto en aanhangwagen, maar het is ook veiliger voor medeweggebruikers. Met een spatscherm ben je er zeker van dat opspattend water, vuil, modder en steentjes geen problemen kunnen veroorzaken. Rijden zonder spatscherm is simpelweg onveilig en kan je een flinke boete opleveren. Een ander bijkomend voordeel van een spatscherm is dat je aanhangwagen of trailer er direct verzorgder uitziet.

Verschillende soorten spatschermen

Zoals gezegd hebben we bij Onlinetrailerparts.nl een uitgebreid aanbod spatschermen. Om erachter te komen welk model het beste aansluit op je wensen, lichten we hieronder de verschillende soorten uit.

Kunststof spatscherm

Een kunststof spatscherm is functioneel, lichtgewicht en uitermate geschikt voor het tegenhouden van opspattend vuil. Hoewel onze kunststof spatschermen voldoen aan alle wettelijke eisen, zijn ze niet geschikt om op te staan. De spatschermen van kunststof zijn gemakkelijk te bevestigen met vastzetbeugels of bouten.

Metalen spatscherm

Onze metalen spatschermen zijn, in tegenstelling tot de kunststof exemplaren, wel geschikt om op te staan. Ze zijn een stuk sterker en sluiten door het metaal mooi aan op de looks van je aanhanger. De metalen spatschermen zijn eenvoudig vast te maken met de montagebeugels.

Traanplaat spatscherm

Voor een sterke, maar toch lichtgewicht oplossing kom je uit bij onze aluminium traanplaat spatschermen. Ze zijn geschikt om op te staan en raken niet gauw beschadigd wanneer er iets tegenaan komt. Bovendien geven de traanplaat spatschermen je aanhanger een luxe uitstraling.

Spatscherm in enkele of tandemuitvoering

Het maakt niet uit of je aanhanger een enkele as of een tandem as heeft: bij Onlinetrailerparts.nl vind je spatschermen voor ieder type aanhangwagen of trailer. Onze spatborden zijn verkrijgbaar in een rond of hoekig model, waardoor je een design kunt kiezen op basis van je persoonlijke smaak. Bekijk ook de andere aanhanger onderdelen in de categorie as & wiel om je bestelling compleet te maken.

Onlinetrailerparts.nl: voor al je aanhangwagen onderdelen

Onze spatschermen worden stevig verpakt, waardoor verzending mogelijk is. Kunnen we je helpen bij het selecteren van de juiste spatschermen? Neem dan gerust contact op via 088 - 118 65 11. Onze experts adviseren je graag op het gebied van spatborden en al onze andere aanhangwagen onderdelen.

Betaalmethodes