Welkom in onze webshop! Zolang we kunnen, en het op een verantwoorde manier gebeurt, blijft onze webshop actief! We werken met man en macht om al jullie bestellingen tijdig te kunnen leveren. Het is echter wel mogelijk -maar niet de regel- dat er één of meerdere dagen vertraging optreedt. Momenteel draaien we op onze hoogste capaciteit, rekening houdend met alle maatregelen omtrent de gezondheid van onze medewerkers. Veel dank voor jullie begrip.

Sluiten
0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje

Wielklem gebruiken om diefstal te voorkomen

De wielklem is een praktisch en goedkoop extra beveiligingsmiddel. En niet alleen voor auto’s, een wielklem is ook te gebruiken op aanhangers, caravans, vouwwagens én motoren. Bovendien zijn ze snel en eenvoudig aan te brengen en schrikken ze potentiële dieven af. Kortom, er is eigenlijk geen reden om niet aan wielklembeveiliging te doen!

#/pagina
 

Wielklemmen voor aanhanger en trailer online kopen

Een wielklem nodig voor caravan, vouwwagen, aanhangwagen of trailer? Bestel hem dan eenvoudig online bij Onlinetrailerparts. In ons assortiment vind je diverse soorten wielklemmen waarmee je je voertuig extra tegen diefstal beschermt. Van universele wielklem tot wielklem voor je caravan, wij kunnen het snel leveren!

Betaalmethodes