Welkom in onze webshop! Zolang we kunnen, en het op een verantwoorde manier gebeurt, blijft onze webshop actief! We werken met man en macht om al jullie bestellingen tijdig te kunnen leveren. Het is echter wel mogelijk -maar niet de regel- dat er één of meerdere dagen vertraging optreedt. Momenteel draaien we op onze hoogste capaciteit, rekening houdend met alle maatregelen omtrent de gezondheid van onze medewerkers. Veel dank voor jullie begrip.

Sluiten
0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje

Welke kabel heb ik nodig voor mijn aanhanger of trailer?

Wanneer u op zoek bent naar kabel of een kabelset dan heeft u een ruime keuze. U kiest eerst voor 7 polig of 13 polig. Dan kunt u daar de juiste kabel bij zoeken, bepaald u vervolgens de lengte. Meet ruim in verband met het aansnijden, monteren en voor de afwerking bij de stekkerdoos!
 

#/pagina
 

Koop stekkers en verloopstekkers online

Eén van de belangrijkste zaken wanneer u op pad gaat met een aanhanger of aanhangwagen is het goed werken van de elektra. Elektrische signalen van uw auto dienen goed de aanhanger te bereiken. In de meeste gevallen is dit geregeld met een stekkerdoos op uw trekhaak en een stekker aan uw aanhanger. Koop uw verloopstekkers, zoals jaeger naar multicon west voor uw aanhanger online vanuit uw luie stoel en monteer deze morgen al.

Verloopstekkers lossen problemen op

Wanneer u een 13 polige stekkerdoos op uw trekhaak laat monteren, kunt u moeiteloos uw caravan met 13 polige stekker aankoppelen. Het wordt echter moeilijker om uw aanhangwagen met 7 polige stekker erop aan te sluiten. Denk nu niet dat u de stekkerdoos op uw trekhaak moet vervangen, er is een simpelere oplossing: U koopt in onze webshop een verloopstekker van 13 polig naar 7 polig. Andersom, van 7 naar 13 polig, kan uiteraard ook.

Betaalmethodes