0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje

Los glas van achterlicht bestellen

Het kan de beste overkomen. Achteruit rijden en de situatie blijkt toch iets anders dan ingeschat. Voor u het weet is de kap van het achterlicht kapot gereden. Gelukkig kunt u in de meeste gevallen de glaasjes los bestellen. Wij hebben een ruim assortiment met de meest voorkomende achterlicht glaasjes. Bent u niet zeker van het juiste model? Stuur ons de foto van het defecte glas, wij adviseren u graag!

Glas van achterlicht unit defect

Door het plaatsen van achterlichtbeschermers is het kapot rijden van de achterlichtunits of de glaasjes verleden tijd. De grootte van het rek stemt u af op het model van uw verlichting. De beschermers zijn eenvoudig te monteren en u kunt vlot weer op weg. Onlinetrailerparts levert uit voorraad, u heeft uw besteling dus snel in huis.

#/pagina
 

Los glas voor achterlichten online bestellen

Bestel nu eenvoudig en snel uw losse glaasjes online in onze shop. Dankzij ons grote assortiment kunnen wij uw verlichting snel leveren. Bestellingen worden dagelijks verzonden en zijn te traceren met track and trace. Deze code ontvangt u per mail zodat u uw online-bestelling eenvoudig kunt volgen.

Betaalmethodes