Welkom in onze webshop! Zolang we kunnen, en het op een verantwoorde manier gebeurt, blijft onze webshop actief! We werken met man en macht om al jullie bestellingen tijdig te kunnen leveren. Het is echter wel mogelijk -maar niet de regel- dat er één of meerdere dagen vertraging optreedt. Momenteel draaien we op onze hoogste capaciteit, rekening houdend met alle maatregelen omtrent de gezondheid van onze medewerkers. Veel dank voor jullie begrip.

Sluiten
0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje

Los glas van achterlicht bestellen

Het kan de beste overkomen. Achteruit rijden en de situatie blijkt toch iets anders dan ingeschat. Voor u het weet is de kap van het achterlicht kapot gereden. Gelukkig kunt u in de meeste gevallen de glaasjes los bestellen. Wij hebben een ruim assortiment met de meest voorkomende achterlicht glaasjes. Bent u niet zeker van het juiste model? Stuur ons de foto van het defecte glas, wij adviseren u graag!

Glas van achterlicht unit defect

Door het plaatsen van achterlichtbeschermers is het kapot rijden van de achterlichtunits of de glaasjes verleden tijd. De grootte van het rek stemt u af op het model van uw verlichting. De beschermers zijn eenvoudig te monteren en u kunt vlot weer op weg. Onlinetrailerparts levert uit voorraad, u heeft uw besteling dus snel in huis.

#/pagina
 

Los glas voor achterlichten online bestellen

Bestel nu eenvoudig en snel uw losse glaasjes online in onze shop. Dankzij ons grote assortiment kunnen wij uw verlichting snel leveren. Bestellingen worden dagelijks verzonden en zijn te traceren met track and trace. Deze code ontvangt u per mail zodat u uw online-bestelling eenvoudig kunt volgen.

Betaalmethodes