Welkom in onze webshop! Zolang we kunnen, en het op een verantwoorde manier gebeurt, blijft onze webshop actief! We werken met man en macht om al jullie bestellingen tijdig te kunnen leveren. Het is echter wel mogelijk -maar niet de regel- dat er één of meerdere dagen vertraging optreedt. Momenteel draaien we op onze hoogste capaciteit, rekening houdend met alle maatregelen omtrent de gezondheid van onze medewerkers. Veel dank voor jullie begrip.

Sluiten
0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje

Achterlicht bescherm rek

Je bent wettelijk verplicht om deugdelijke verlichting te voeren op uw aanhangwagen of trailer. Voorkom schade aan verlichting door het monteren van een achterlichtrekje of beschermrekje. Door bescherming om je verlichting te monteren, gaan je lampen langer mee! Bij Onlinetrailerparts vindt je meerdere maten en modellen, natuurlijk uit voorraad leverbaar!

#/pagina
 

Beschermrek voor aanhanger verlichting kopen

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende beschermrekken voor op je aanhangwagen, die eenvoudig te monteren zijn. De producten voor achterlicht bescherming zijn voorzien van afmetingen, op die manier kun je zien welk beschermrek goed past bij de lampen op uw aanhangwagen. 

Bestel uw beschermrekken en vele andere aanhangwagenaccessoires bij Online Trailerparts!

Naast achterlichtrekjes vindt je bij Onlinetrailerparts ook een ruim assortiment onderdelen voor aanhenger en trailer. Natuurlijk uit voorraad leverbaar, dus snel in huis!

Betaalmethodes