Welkom in onze webshop! Zolang we kunnen, en het op een verantwoorde manier gebeurt, blijft onze webshop actief! We werken met man en macht om al jullie bestellingen tijdig te kunnen leveren. Het is echter wel mogelijk -maar niet de regel- dat er één of meerdere dagen vertraging optreedt. Momenteel draaien we op onze hoogste capaciteit, rekening houdend met alle maatregelen omtrent de gezondheid van onze medewerkers. Veel dank voor jullie begrip.

Sluiten
0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje

Achterlicht bescherm rek

U bent wettelijk verplicht om deugdelijke verlichting te voeren op uw aanhangwagen of trailer. Voorkom schade aan verlichting door het monteren van een achterlichtrekje of beschermrekje. Door bescherming om uw verlichting te monteren, gaan uw lampen langer mee! Bij Onlinetrailerparts vindt u meerdere maten en modellen, natuurlijk uit voorraad leverbaar!

#/pagina
 

Beschermrek voor aanhanger verlichting kopen

U kunt bij ons kiezen uit verschillende beschermrekken voor op uw aanhangwagen, die eenvoudig te monteren zijn. De producten voor achterlicht bescherming zijn voorzien van afmetingen, op die manier kunt u zien welk beschermrek goed past bij de lampen op uw aanhangwagen. 

Bestel uw beschermrekken en vele andere aanhangwagenaccessoires bij Online Trailerparts!

Naast achterlichtrekjes vindt u bij Onlinetrailerparts ook een ruim assortiment onderdelen voor aanhenger en trailer. Natuurlijk uit voorraad leverbaar, dus snel in huis!

Betaalmethodes