Welkom in onze webshop! Zolang we kunnen, en het op een verantwoorde manier gebeurt, blijft onze webshop actief! We werken met man en macht om al jullie bestellingen tijdig te kunnen leveren. Het is echter wel mogelijk -maar niet de regel- dat er één of meerdere dagen vertraging optreedt. Momenteel draaien we op onze hoogste capaciteit, rekening houdend met alle maatregelen omtrent de gezondheid van onze medewerkers. Veel dank voor jullie begrip.

Sluiten
0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje

LED breedtelichten Multivolt 12-24V / 10-30V

De breedtelampen in deze serie zijn ontworpen voor aanhangwagens en opleggers en hebben over het algemeen twee functies: markeringslicht voor en achter. Sommige uitvoeringen zijn ook met zijmarkeringsverlichting uitgevoerd. LED lampen zijn onderhoudsvriendelijk, waterproof en zijn schokbestendig.

#/pagina
 

LED breedtelicht onderhoudsvrij

In de LED uitvoering zijn deze lampen onderhoudsvrij, waterdicht en hebben een hoge mate van schokbestendigheid. De lampen zijn eenvoudig te monteren en in vele uitvoeringen leverbaar.

Breedtelichten online bestellen

Bestel nu eenvoudig en snel uw nieuwe LED breedtelicht online in onze shop. Dankzij ons grote assortiment kunnen wij uw breedtelampen snel leveren. Bestellingen worden dagelijks verzonden en zijn te traceren met track and trace. Deze code ontvangt u per mail zodat u uw online-bestelling eenvoudig kunt volgen.

Betaalmethodes