Welkom in onze webshop! Zolang we kunnen, en het op een verantwoorde manier gebeurt, blijft onze webshop actief! We werken met man en macht om al jullie bestellingen tijdig te kunnen leveren. Het is echter wel mogelijk -maar niet de regel- dat er één of meerdere dagen vertraging optreedt. Momenteel draaien we op onze hoogste capaciteit, rekening houdend met alle maatregelen omtrent de gezondheid van onze medewerkers. Veel dank voor jullie begrip.

Sluiten
0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje

LED zijmarkeringslampen Multivolt 12-24V / 10-30V

De markeringslampen in deze serie zijn ontworpen voor aanhangwagens en opleggers en hebben over het algemeen meerdere functies: zijmarkeringsverlichting en reflector. Sommige uitvoeringen zijn ook met voor en achter markering uitgevoerd. LED lampen zijn onderhoudsvriendelijk, waterproof en zijn schokbestendig.

#/pagina
 

LED markeringslichten onderhoudsvrij

In de LED uitvoering zijn deze markeringslampen onderhoudsvrij, waterdicht en hebben een hoge mate van schokbestendigheid. De lampen zijn eenvoudig te monteren en in vele uitvoeringen leverbaar.

LED zijmarkeringslampen online bestellen

Bestel nu eenvoudig en snel uw nieuwe LED markeringslampen online in onze shop. Dankzij ons grote assortiment kunnen wij uw markeringsverlichting snel leveren. Bestellingen worden dagelijks verzonden en zijn te traceren met track and trace. Deze code ontvangt u per mail zodat u uw online-bestelling eenvoudig kunt volgen.

Betaalmethodes