Welkom in onze webshop! Zolang we kunnen, en het op een verantwoorde manier gebeurt, blijft onze webshop actief! We werken met man en macht om al jullie bestellingen tijdig te kunnen leveren. Het is echter wel mogelijk -maar niet de regel- dat er één of meerdere dagen vertraging optreedt. Momenteel draaien we op onze hoogste capaciteit, rekening houdend met alle maatregelen omtrent de gezondheid van onze medewerkers. Veel dank voor jullie begrip.

Sluiten
0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje

Gebruik een LED verlichtingsbalk op uw aanhanger

U bent verplicht om 2 richtingaanwijzers, 2 rode achterlichten, 2 rode remlichten en 1 of 2 rode mistachterlichten op uw aanhanger te hebben. Daarnaast is een witte kentekenplaatverlichting een vereiste. Om op eenvoudige wijze aan deze eisen te voldoen, kunt u kiezen voor het gebruik van een verlichtingsbalk. De verlichtingsbalken die u in onze webshop kunt kopen zijn ook in LED verkrijgbaar. Daarnaast bevatten ze een ruime kabel, zodat een verlengkabel overbodig is.

#/pagina
 

Achterlicht verlichtingsset LED online bestellen

Bestel nu eenvoudig en snel uw nieuwe LED achterlicht online in onze shop. Dankzij ons grote assortiment kunnen wij uw verlichting snel leveren. Bestellingen worden dagelijks verzonden en zijn te traceren met track and trace. Deze code ontvangt u per mail zodat u uw online-bestelling eenvoudig kunt volgen.

Betaalmethodes