Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje

Gasveer paardentrailer kapot? Online gasveren voor trailer kopen!

Gasveren worden gebruikt om het leven aangenamer te maken. Het bekendste voorbeeld is waarschijnlijk de achterklep van een auto: de zware achterklep gaat en blijft vanzelf open als u hem een stukje optilt. U merkt daardoor niet eens dat het eigenlijk een zwaar ding is. Vanwege dit grote voordeel worden gasveren heel vaak toegepast, zoals bij motorkappen, vloerluiken, marktkramen, zandbakken, (paarden)trailers, etc.

Welke gasveer heb ik voor mijn paardentrailer nodig?

Het makkelijkste is natuurlijk te bekijken welke gasveer (hoeveel Newton) er nu op de trailer is gemonteerd. Als dat onbekend of niet meer zichtbaar is, hangt de keuze van een nieuwe gasveer af van een aantal factoren: de afmetingen en gewicht van de klep en de plek waar de gasveer gemonteerd wordt. Tot slot is het van belang te weten hoeveel kracht de scharnieren en het oppervlak kunnen hebben. 

Gasveer op de trailer bevestigen

Nieuw in het assortiment zijn de aansluitdelen voor de gasveren. Daar waar u normaal een u-profiel zou moeten realiseren kan nu snel en simpel een vlakke ophanging bevestigd worden. Heeft u de bevestigingen eenmaal op de juiste posities geplaatst dan is het monteren van de gasveer slechts een kwestie van de borgpen er door halen en de clip bevestigen. 

Gasveren beschermen met cover tube of beschermpijp

Verleng de levensduur van uw gasveer door het kwetsbare deel te beschermen. U schuift eenvoudig een koker over de zuigerstang en beschermt daardoor de gasveer tegen invloeden van buitenaf.

Ruim assortiment gasveren, online bestellen en uit voorraad leverbaar

Een gasveer kunt u niet zelf repareren. In sommige gevallen kunt u de veer wel bij laten vullen. Neemt u in dat geval contact met ons op. Nieuwe gasveren leveren wij uit voorraad. U bent er dus van verzekerd snel uw nieuwe veer in huis te hebben. Alle gasveren worden standaard geleverd met een oog aan beide zijden.

Gasveren bekijken en naar de shop

Betaalmethodes