Welkom in onze webshop! Zolang we kunnen, en het op een verantwoorde manier gebeurt, blijft onze webshop actief! We werken met man en macht om al jullie bestellingen tijdig te kunnen leveren. Het is echter wel mogelijk -maar niet de regel- dat er één of meerdere dagen vertraging optreedt. Momenteel draaien we op onze hoogste capaciteit, rekening houdend met alle maatregelen omtrent de gezondheid van onze medewerkers. Veel dank voor jullie begrip.

Sluiten
0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje

Haken en ogen voor trailer en aanhanger

Zorg voor goed beslag op je trailer en aanhanger. Met trailerhaken en klephaken in type 0 en type 1 vind je het juiste beslag. Een borgkabel of borgpen zorgt voor een goede borging van de haken. Vind je niet wat je zoekt? Onlinetrailerparts heeft een uitstekende klantenservice met verstand van zaken.

#/pagina
 

Klantenservice Onlinetrailerparts

Heeft u vragen over klephaken of trailerhaken? Bel of mail met onze deskundige klantenservice. Wij zitten voor u klaar! Bij ons kunt u uw bestelling verzenden of afhalen. Meer informatie over uw orderstatus vraagt u eenvoudig eenvoudig op via dit contactformulier.

Betaalmethodes