Welkom in onze webshop! Zolang we kunnen, en het op een verantwoorde manier gebeurt, blijft onze webshop actief! We werken met man en macht om al jullie bestellingen tijdig te kunnen leveren. Het is echter wel mogelijk -maar niet de regel- dat er één of meerdere dagen vertraging optreedt. Momenteel draaien we op onze hoogste capaciteit, rekening houdend met alle maatregelen omtrent de gezondheid van onze medewerkers. Veel dank voor jullie begrip.

Sluiten
0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje

Reservewielhouder aanhanger verplicht?

Met een reservewiel (of reserveband) wordt een bijkomend wiel met band voor een aanhangwagen bedoeld. In sommige landen is het wettelijk verplicht er altijd één bij je te hebben wanneer de auto met aanhanger of caravan de weg opgaat. In Nederland is het meenemen van een reservewiel niet verplicht. Auto's worden wel vaak uitgerust met een reservewiel of een reparatieset. Natuurlijk voorkomt het een hoop gedoen om een reservewiel mee te nemen. Deze bevestig je eenvoudig aan uw trailer of aanhangwagen met een houder. 

#/pagina
 

Band verwisselen van aanhangwagen of trailer?

Een lekke band is vervelend genoeg, maar om deze snel te kunnen vervangen, leveren wij ook garagekrikken en assteunen. Bestel je garagekrik online bij Onlinetrailerparts. Wij leveren uit voorraad, je hebt je bestelling dus vlot in huis! Kun je niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Betaalmethodes