Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje

Reviews en klanten beoordelingen

Hier leest u de beoordelingen van andere klanten. Met uw review kunnen wij aan de slag. Deze helpt ons om steeds beter aan uw wensen te kunnen voldoen. De beoordeling van alle bezoekers bepaalt de score van onze winkel. Geef alleen uw eigen mening en onderbouw deze goed, zodat de review nuttig is voor andere klanten. Uw bericht wordt direct geplaatst en waar nodig voorzien van een reactie van onze klantenservice. Na plaatsing is uw emailadres niet zichtbaar voor anderen.

Sluiten
Waardering
Naam
E-mail
Bericht
  Versturen
Graphic Solutions BV
1342019
De bestelde onderdelen werden zeer vlot geleverd, goed verpakt en scherp geprijsd. Super!
Trouwens mooie duidelijke website!
Nick
1342019
Hallo,

Ik wil even laten weten dat ik zeer tevreden ben over jullie. Ik had onderdelen besteld deze waren snel binnen. Helaas zat er een lamp in die niet goed was. Na een fototje van het product is dit snel en super opgelost. Een dag later lag er al een nieuwe lamp op de keukentafel.

Iedereen bij jullie bedankt

Mvg Nick
Vincent
342019
Goede service, met je feedback wordt echt wat gedaan!

Na aanschaf van een lier en een lierband een mail gestuurd dat ik een bout om de band mee te bevestigen miste. Bleek dat deze niet standaard werd meegeleverd.

Vandaag een bijzonder aangename verrassing bij de post, want ik ontving kostenloos en zonder erom te vragen de goede bout als service!
Maia
1832019
rapide et bon
Arnold
1832019
Razendsnelle levering, prima kwaliteit
Klant
1832019
.
Pyrus Holding bv
1832019
Supersnelle levering van de juiste spullen
Zeger
1532019
Vlotte levering
Goede support
Pieter
1532019
Prima keus, goede prijs en de afspraak wordt nagekomen. Voor mij was ook positief dat ik die week toevallig in Lelystad moest zijn en dus de bestelling kon afhalen. Als je hier bestelt moet je je wel realiseren dat het bedrijf in het weekend stil ligt, dus als je bestelt op zaterdag dan is er maandag iemand die je bestelling gaat verwerken. Dat is in elk geval wat ik heb ervaren.

Reactie klantenservice: Beste Pieter, Hartelijk bedankt voor uw positieve review!
Wij hebben geen fysieke winkel omdat wij voornamelijk online verkopen. Hierdoor kunnen wij de prijzen laag houden. In het weekend zijn wij inderdaad gesloten, afhalen kan bij ons, ook in het weekend, op afspraak. Wij hopen onze klanten daarmee het voordeel van voordelig winkelen te bieden en het gemak van afhalen of laten verzenden. Met vriendelijke groet, ^Marleen
Jacob
1532019
Kwaliteit,kwantiteit,goedkoop,goed verpakt,snel geleverd.
Verbeterpunten
Bij de eerste aankoop stappen staat geen verzk,later wordt dat er dus wel bijgerekend, is beter om dit meteen aan het begin aantegeven,vond dit mislijdend.
Reactie klantenservice: Beste Jacob, Hartelijk dank voor uw review! Wat jammer dat u de verzendkosten niet heeft gezien; bij elk artikel staan de verzendkosten vermeld: €4,95 bij orders onder €75,00. Daarboven verzenden wij gratis. Hierbij staat bijvoorbeeld ook dat bestellingen die voor 14.00 uur zijn geplaatst, dezelfde dag worden verzonden. Met vriendelijke groet, Marleen

Betaalmethodes