Gebruik de zoekfunctie!
Waar bent u naar op zoek?
Winkelmandje

Reviews en klanten beoordelingen

Hier leest u de beoordelingen van andere klanten. Met uw review kunnen wij aan de slag. Deze helpt ons om steeds beter aan uw wensen te kunnen voldoen. De beoordeling van alle bezoekers bepaalt de score van onze winkel. Geef alleen uw eigen mening en onderbouw deze goed, zodat de review nuttig is voor andere klanten. Uw bericht wordt direct geplaatst en waar nodig voorzien van een reactie van onze klantenservice. Na plaatsing is uw emailadres niet zichtbaar voor anderen.

Sluiten
Waardering:
Naam:
E-mail:
Bericht:
Versturen
gerard verlinden
17102018
ik heb onlangs een hele kleine bestelling geplaats het product is razend snel en goede kwaliteit verzonden en aangekomen chapeau
Kleis van Heerde
16102018
na een aanleiding van een goed telefoon gesprek van het bedrijf wat ik eerst waardeloos bedrijf was voor mij, is het heel goed opgelost dat het weer opnieuw word verzonden sorry van de Revieuw toch een dikke 10.
Kleis van Heerde
16102018
waardeloos bedrijf ik heb nummerplaathouders besteld en gekregen dubbel gevouwen in de brievenbus met andere woorden weggegooid geld.

Reactie klantenservice:
Beste Kleis, hartelijk dank voor uw review! Als wij alle kentekenplaathouders dubbelgevouwen zouden versturen, zouden wij waarschijnlijk niet veel klanten overhouden ;-) Vermoedelijk is er wat mis gegaan bij de post; u ontvangt gewoon een nieuwe hoor! Dus zeker geen weg gegooid geld, maar een tweede kans. Fijne dag! ^Marleen
Lu
14102018
snelle levering, correcte prijzen ,gevonden wat ik zocht.
Rob
13102018
snelle levering ,voldoende keuze van diverse artikelen
Marc
11102018
Prima winkel, goede prijzen. T enige wat van mij veranderd mag worden is dat wanneer je een bestelling ophaalt het adres niet op de bestelling staat en dan moet gaan zoeken naar het adres. Voor de rest niets op aan te merken.

Reactie klantenservice: Hartelijk dank voor uw feedback. Normaliter staat in de mail waarin bevestigd wordt dat de bestelling klaar ligt, ons afhaaladres. Wij gaan in dit geval natuurlijk even nakijken wat er mis is gegaan! ^Marleen
D
10102018
Ze doen wat ze beloven!
Vandaag besteld, morgen in huis. Helemaal top!
Heddie
9102018
Zeer tevreden alles keurig geleverd en precies wat ik er van verwacht. topi
Rina
9102018
Zeer tevreden , snelle levering goed kwaliteit
Tanja
9102018
Snelle verzending. Terug sturen was niet nodig, maar ik ga ervan uit dat mocht dat nodig geweest zijn komt ook dat wel goed.

Betaalmethodes