Welkom in onze webshop! Zolang we kunnen, en het op een verantwoorde manier gebeurt, blijft onze webshop actief! We werken met man en macht om al jullie bestellingen tijdig te kunnen leveren. Het is echter wel mogelijk -maar niet de regel- dat er één of meerdere dagen vertraging optreedt. Momenteel draaien we op onze hoogste capaciteit, rekening houdend met alle maatregelen omtrent de gezondheid van onze medewerkers. Veel dank voor jullie begrip.

Sluiten
0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje
 

Bezorgen, ruilen & service


BTW

Alle prijzen in de webwinkel zijn inclusief BTW. Na uw bestelling ontvangt u van ons een factuur. Hier staat het BTW bedrag overzichtelijk op vermeld. 


Bezorgen

U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen of gratis ophalen in ons magazijn. De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar, tenzij anders vermeld bij het betreffende artikel. Mocht een artikel toch niet (direct) leverbaar zijn, dan nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.


Verzendkosten

Wij hanteren vaste lage verzendkosten van €5,95 voor pakketten binnen Nederland, België en Duitsland. Bij bestellingen boven €75,00, brengen wij geen verzendkosten in rekening. Op sommige artikelen (bijvoorbeeld oprijplaten langer dan 1.75 meter) wordt een toeslag berekend. Voor verzenden naar overige landen hanteren wij andere tarieven.


Ruilen of retourneren

Bent u niet tevreden over uw aanschaf bij Onlinetrailerparts? Bij ons is ruilen geen probleem! Ook bij online bestellingen is ruilen altijd mogelijk, binnen 30 dagen na ontvangst van de producten. Voor een snelle afhandeling van de geretourneerde artikelen vragen wij u een kopie van uw aankoopbewijs/orderbevestiging bij te voegen en het indien mogelijk in ongeschonden originele verpakking retour te zenden. Heeft u liever het aankoopbedrag terug? Wij maken dat binnen enkele dagen naar u over. 


Hoe werkt het

U kunt er voor kiezen uw bestelling zelf te retourneren: u gaat binnen 30 dagen na ontvangst naar ons magazijn. Neem uw orderbevestiging/aankoopbewijs mee, dit is uw garantiebewijs. Wilt u er zeker van zijn dat ons magazijn geopend is, neemt u dan contact op met onze klantenservice (klantenservice@onlinetrailerparts.nl).
Wanneer u er voor kiest om uw aankoop retour te sturen, download u hieronder het herroepingsformulier. De kosten voor het retour zenden worden niet vergoed, tenzij er duidelijk sprake is van een door ons gemaakte fout. Nadat wij uw retourzending in goede staat hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag inclusief bezorgkosten binnen enkele dagen terugbetaald middels het betaalmiddel waar de bestelling mee is betaald. De wettelijk vastgestelde terugbetalingstermijn is maximaal 30 dagen nadat u heeft aangegeven uw bestelling te retourneren. Onlinetrailerparts zal er echter voor zorgen dat uw geld binnen enkele dagen retour gestort wordt.

Vragen? Neemt u gerust contact op met onze klantenservice!

Download hier het herroepingsformulier

Betaalmethodes