0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje

Waarom een hulpkoppeling / breekkabel?

Een aanhangwagen wordt altijd aan de auto bevestigd door deze aan de trekhaak te koppelen. Als de aanhangwagen hieraan vast blijft zitten is er niets aan de hand. Een ander verhaal wordt het als de aanhangwagen van de trekhaak afschiet. Er moet dan een extra beveiliging aanwezig zijn, anders zal de aanhangwagen alle kanten op kunnen rijden wat levensgevaarlijke situaties kan opleveren.  Bekijk hier ons assortiment hulpkoppelingen en breekkabels:

#/pagina
 

Hoe bevestig ik een breekkabel?

Hoewel er verschillende soorten hulpkoppelingen in omloop zijn, is het de bedoeling dat de kabel in een strop rond de kogel ligt én door de hulpkoppeling is geleid. Heeft u een afneembare trekhaak? Dan mag  de breekkabel niet een losse strop rond de kogelhals liggen.  Is er  ergens op de trekhaak een (bout) gat voorhanden, dan kunt u deze met een karabijnhaak bevestigen.

Losbreekkabel en hulpkoppeling online bestellen

Breekkabels en hulpkoppeling leveren wij vanuit eigen voorraad. Daarom bent u verzekerd van een snelle levering van uw bestelling. Volg uw pakket eenvoudig met een track en trace en u weet precies wanneer u deze in huis heeft!

Betaalmethodes