0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje

De aanhanger koppelingen in vierkant, rond en V-vorm 

Hier kunt u de keuze maken voor diverse koppelingen. Zo kunt u kiezen voor de kogelkoppelingen, kogels en hulpkoppeling en nog meer andere toebehoren. Checkt u voor het bestellen welk model op uw trailer of caravan zit. Ook is het belangrijk om rekening te houden met het gewicht wat getrokken moet worden. Wij leveren koppelingen in diverse gewichtsklassen.

Koppeling en dissel beschermen met een disselhoes

Een disselhoes bedekt de caravandissel en voorkomt aantasting van het metaal door regen en vocht. Hiermee verlengt u de levensduur van de stalen koppeling, het slot en de stekker. Alles voor uw dissel en koppeling in de online shop van Onlinetrailerparts!

Vierkant
vierkant
 

Vierkant

Rond
rond
 

Rond

V-vorm
vvorm
 

V-vorm

Disselhoezen
disselhoezen
 

Disselhoezen

Koppeling voor aanhangwagen en trailer, groot assortiment!

Onlinetrailerparts heeft een zeer uitgebreid assortiment met onderdelen om de dissel van uw aanhanger in optimale staat te houden. Ook trekhaakkogels, doppen, hulpkoppelingen en breekkabels vindt u bij ons! Vanwege het ruime assortiment leveren wij uit voorraad. In de meeste gevallen dus de volgende dag in huis!

Aanhanger onderdelen voor een scherpe prijs

Voor een scherpe prijs en uitstekende kwaliteit bent u bij Onlinetrailerparts aan het juiste adres. U kunt rekenen op een snelle en accurate dienstverlening, ongeacht de omvang van uw bestelling. Elke order wordt degelijk verpakt en u kunt gebruik maken van uw 30-dagen retourrecht. Lees hier meer over verzenden en herroepen van uw bestelling.

Betaalmethodes