0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje

Roestige trekhaak voorkomen

Nooit meer de trekhaakdop kwijt dankzij de trekhaakdop met ring. Door de ring blijft de dop aan de trekhaak vastzitten, zelfs bij gebruik van een aanhanger of caravan.  Of een trekhaak dop met chroom look (met of zonder slot) kopen? Bekijk hier het assoriment, leverbaar in diverse modellen, materialen en kleuren.

Vieze broek door trekhaak

U kent het vast wel... door te dicht langs de achterkant van auto te lopen, veegt u precies met uw nette broek langs de onbeschermde trekhaak. Gevolg: een vieze broek met een roestvlek! U kunt dit eenvoudig voorkomen door op de trekhaak een dop te plaatsen. Geen roestvlekken meer!

#/pagina
 

Een trekhaakdop bestel je eenvoudig online!

Maak het uiterlijk van uw auto af met een trekhaakdop. Bovendien voorkomt de trekhaakdop roestvorming en ophoping van vuiligheid aan de trekhaak. De doppen zijn uit voorraad leverbaar. Dus nu besteld, is morgen in huis!

Uw trekhaak dop snel geleverd

Onlinetrailerparts heeft een groot assortiment trekhaakdoppen en overige beschermmiddelen voor uw aanhanger, caravan en trailer. Bekijkt u bijvoorbeeld de disselhoezen, ter bescherming van uw koppeling, of de beschermhoezen voor caravan en camper. En heeft u al de bescherming voor paardentrailers en koetsen bekeken? Wij leveren uit eigen voorraad, u heeft uw bestelling dus snel in huis!

Betaalmethodes