Welkom in onze webshop! Zolang we kunnen, en het op een verantwoorde manier gebeurt, blijft onze webshop actief! We werken met man en macht om al jullie bestellingen tijdig te kunnen leveren. Het is echter wel mogelijk -maar niet de regel- dat er één of meerdere dagen vertraging optreedt. Momenteel draaien we op onze hoogste capaciteit, rekening houdend met alle maatregelen omtrent de gezondheid van onze medewerkers. Veel dank voor jullie begrip.

Sluiten
0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje

Trekhaak of schroefkogel

Wij hebben diverse modellen trekhaakkogels in ons assortiment. Ook te gebruiken om uw fietsendrager op de dissel van de caravan te monteren. Ideaal in gatenbalk bij tractor of heftruck. Ook te monteren op de muur of te gebruiken als parkeerpaal.

#/pagina
 

Trekhaak, trekhaakkogel of flenskogel online kopen

Bekijk ons ruime assortiment kogels. Ideaal voor verschillende toepassingen. Deze kogels worden veel geleverd aan particulier, akkerbouw, tuinbouw, stallingsbedrijf, loonbedrijf en aannemer.

Uw trekhaakkogel snel geleverd!

Uit voorraad geleverd, dus snel in huis! Je bestelling wordt verzonden met track en trace. Je kunt dus zelf het aflevermoment bepalen!

Betaalmethodes