Welkom in onze webshop! Zolang we kunnen, en het op een verantwoorde manier gebeurt, blijft onze webshop actief! We werken met man en macht om al jullie bestellingen tijdig te kunnen leveren. Het is echter wel mogelijk -maar niet de regel- dat er één of meerdere dagen vertraging optreedt. Momenteel draaien we op onze hoogste capaciteit, rekening houdend met alle maatregelen omtrent de gezondheid van onze medewerkers. Veel dank voor jullie begrip.

Sluiten
0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje

Strooizout online kopen, uit voorraad leverbaar

Bestel eenvoudig en snel uw strooizout in onze webwinkel. Wij hebben een ruim assortiment en leveren zowel losse zakken als emmers en pallets. Daarnaast hebben wij ook diverse andere benodigdheden om u de winter door te helpen: strooiwagens, zoutopslagkisten en schoppen.

Strooizout
strooizout
 

Strooizout

Zoutstrooiers
zoutstrooiers
 

Zoutstrooiers

Schoppen en sneeuwschuivers
schoppen en sneeuwschuivers
 

Schoppen en sneeuwschuivers

Zoutopslagkisten
zoutopslagkisten
 

Zoutopslagkisten

Sleeën
sleen
 

Sleeën

IJs spikes
ijs spikes
 

IJs spikes

IJskrabbers
ijskrabbers
 

IJskrabbers

Sneeuwschuivers en sleetjes

Daarnaast krijgen wij steeds meer vraag naar winterspeelgoed. Daarom hebben wij verschillende modellen sleeën toegevoegd aan ons assortiment. Van eenvoudige modellen, tot echte race-sleeën: voor ieder wat wils! Ook het assortiment sneeuwschuivers hebben wij uitgebreid met zowel lichtgewicht schuivers als schuivers die vrijwel onbreekbaar zijn.

Sneeuw en ijs: koop online uw winterbenodigdheden

Online en uit voorraad leverbaar: alle toebehoren om de winter makkelijk door te komen besteld u online bij Onlinetrailerparts. U besteld en betaald in een beveiligde betaalomgeving. Uw bestelling bieden wij aan bij één van onze vervoerders en is door middel van track and trace te volgen.

 

Betaalmethodes