Welkom in onze webshop! Zolang we kunnen, en het op een verantwoorde manier gebeurt, blijft onze webshop actief! We werken met man en macht om al jullie bestellingen tijdig te kunnen leveren. Het is echter wel mogelijk -maar niet de regel- dat er één of meerdere dagen vertraging optreedt. Momenteel draaien we op onze hoogste capaciteit, rekening houdend met alle maatregelen omtrent de gezondheid van onze medewerkers. Veel dank voor jullie begrip.

Sluiten
0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje

LED verlichting voor vrachtwagen en trailer 

Ga veilig de weg op met de LED autolampen en werklampen van Onlinetrailerparts. Bij ons vind je alle ledlampen die nodig zijn op of rondom de vrachtwagen en oplegger. Achterlichten, breedtelichten, markeringsverlichting, kentekenverlichting en zwaai- en werklampen vrijwel altijd uit voorraad leverbaar.

LED breedtelichten en markeringslampen voor truck en trailer

De LED verlichting in deze serie is ontworpen voor aanhangwagens en opleggers en hebben diverse functies. Sommige breedtelichten zijn uitgevoerd met zijmarkering.

LED lampen truck en oplegger onderhoudsvrij

In de LED uitvoering zijn deze lampen onderhoudsvrij, waterdicht en hebben een hoge mate van schokbestendigheid. De verlichting is eenvoudig te monteren en in vele uitvoeringen leverbaar.

 

Keurmerk LED verlichting

Alle ledlampen uit ons assortiment zijn voor zien van het CE keurmerk. Samen met de producttekening is het CE-certificaat bij de betreffende led lampen gevoegd.

Naar de shop: LED verlichting

Betaalmethodes