Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje

Zet losse lading altijd vast met een aanhangernet

Heb je losse lading op je aanhangwagen liggen, denk er dan aan dat je een aanhangernet moet gebruiken. Hoewel dat al jaren verplicht is, zijn veel mensen daar nog niet van op de hoogte. Een ladingnet gebruik je niet alleen omdat het wel zo veilig is, maar ook omdat je anders een boete riskeert. Dan is de aanschaf van een net voor je aanhanger al snel een stuk goedkoper!

Gebruik van ladingnet is verplicht

Deze verplichting is opgenomen in artikel 5.18.6 van het voertuigreglement van de overheid. Hierin staat dat:
1. het voertuig zodanig beladen moet zijn dat de lading of delen daarvan niet van het voertuig kunnen vallen;
2. losse lading ten aanzien waarvan het gevaar bestaat dat deze of delen daarvan tijdens het rijden van het voertuig vallen, deugdelijk moet zijn afgedekt.

Nu ook fijnmazige ladingnetten

Dek moeiteloos uw aanhanger / aanhangwagen af voor het veilig vervoeren van losse ladingen zoals puin, bouwafval, gras, takken en ander los materiaal. Dankzij de fijne maaswijdte voorkomt u met uw losse lading overlast voor uw medeweggebruikers.

Aanhangernet en ladingnet online kopen

In ons ruime assortiment, vindt u talloze aanhangernetten die het u onderweg een stuk gemakkelijker zullen maken. Maak een keuze uit meer dan 40 ladingnetten en afdekzeilen en bestel eenvoudig en online in onze webshop. Wij leveren snel en goedkoop. Bovendien blijft de veiligheid van uzelf en anderen op deze manier gewaarborgd.

Bekijk hier het assortiment ladingnetten

Betaalmethodes