Welkom in onze webshop! Zolang we kunnen, en het op een verantwoorde manier gebeurt, blijft onze webshop actief! We werken met man en macht om al jullie bestellingen tijdig te kunnen leveren. Het is echter wel mogelijk -maar niet de regel- dat er één of meerdere dagen vertraging optreedt. Momenteel draaien we op onze hoogste capaciteit, rekening houdend met alle maatregelen omtrent de gezondheid van onze medewerkers. Veel dank voor jullie begrip.

Sluiten
0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje

Neuswiel klemmen, bandjes en wielen

Wij hebben meer dan tien verschillende modellen neuswielen in ons assortiment. Deze zijn leverbaar in diverse afmetingen met lucht, kunststoffen en massief rubberen banden. De wieltjes en banden zijn ook los leverbaar. Ook de neuswielklemmen en steunpoten kunnen wij leveren.

Neuswielen

Onze neuswielen zijn leverbaar in drie verschillende buisdiameters: 35mm, 48mm en 60mm. Daarnaast zijn de wielen leverbaar op lucht of van kunststof of rubber. Ook zijn de wielen en bandjes los leverbaar.

Bekijk de neuswielen

Neuswielklemmen met of zonder klapbare hendel

Net als de neuswielen zijn ook de wielklemmen in drie buisdiameters leverbaar: 35mm, 48mm en 60mm. Diverse modellen met vaste of opklapbare hendel kunnen wij uit voorraad leveren.

Bekijk de neuswielklemmen

Steunpoten vast of opdraaibaar ook voor caravan

Vaste of opdraaibare steunpoten leveren wij met een buisdiameter van 48mm. Ook de caravansteunen vindt u terug in ons assortiment.

Bekijk de steunpoten en caravansteunen

Banden en wielen

De banden en wieltjes zijn leverbaar op lucht en van kunststof of massief rubber. Ook de losse asjes zijn leverbaar.

Bekijk de banden en wielen

Betaalmethodes