Welkom in onze webshop! Zolang we kunnen, en het op een verantwoorde manier gebeurt, blijft onze webshop actief! We werken met man en macht om al jullie bestellingen tijdig te kunnen leveren. Het is echter wel mogelijk -maar niet de regel- dat er één of meerdere dagen vertraging optreedt. Momenteel draaien we op onze hoogste capaciteit, rekening houdend met alle maatregelen omtrent de gezondheid van onze medewerkers. Veel dank voor jullie begrip.

Sluiten
0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje

Spatscherm eenvoudig en online kopen

Wij leveren spatschermen voor uw aanhangwagen, bagagewagen, boottrailer en paardentrailer in enkel en tandem uitvoering. De spatborden zijn leverbaar in verschillende vormen en materialen. U kunt de spatschermen per stuk bestellen en deze zijn zowel links als rechts te monteren. De schermen worden stevig verpakt, waardoor verzending geen probleem is.

Spatbord metaal, kunststof en tranenplaat

De spatschermen zijn leverbaar in diverse materialen. Nu ook traanplaat spatschermen. Leverbaar in enkel en tandem uitvoeringen.

Bekijk hier de spatschermen

Lage verzendkosten, ook in België

Bij Onlinetrailerparts hanteren wij vaste lage verzendtarieven.  Uw order wordt voor €4,95 verzonden binnen Nederland èn België. Besteedt u meer dan €75,00 in onze winkel, dan nemen wij de kosten voor verzending voor onze rekening.

Lees hier meer over onze service

Betaalmethodes