Welkom in onze webshop! Zolang we kunnen, en het op een verantwoorde manier gebeurt, blijft onze webshop actief! We werken met man en macht om al jullie bestellingen tijdig te kunnen leveren. Het is echter wel mogelijk -maar niet de regel- dat er één of meerdere dagen vertraging optreedt. Momenteel draaien we op onze hoogste capaciteit, rekening houdend met alle maatregelen omtrent de gezondheid van onze medewerkers. Veel dank voor jullie begrip.

Sluiten
0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje

Parkeren langer dan drie dagen

Bij de gemeente komen regelmatig klachten binnen over het langparkeren van caravans, aanhangwagens e.d. op openbare parkeerplaatsen. De gemeente heeft de politie gevraagd daar in het vervolg tegen op te treden.

Artikel 5.1.5 Algemene Plaatselijke Verordening

Op grond van artikel 5.1.5 van de APV is het verboden een woonwagen, kampeerwagen, caravan, magazijnwagen, aanhangwagen, keetwagen of ander dergelijk voertuig dat voor de recreatie, dan wel anderszins uitsluitend of mede voor andere dan verkeersdoeleinden wordt gebruikt:

  1. Langer dan op drie achtereenvolgende dagen te parkeren op een door burgermeester en wethouders aangewezen weg, waar dit naar hun oordeel buitensporig is met het oog op verdeling van beschikbare parkeerruimte of schadelijk is voor het uiterlijk aanzien van de gemeente;
  2. op een door burgermeester en wethouders aangewezen plaats te parkeren, waar dit naar hun oordeel schadelijk is voor het aanzien van de gemeente.
     

Veilig parkeren, bekijk hier ons assortiment!


 

Onze klanten voorzien van de juiste informatie; ook dat hoort bij het totaalpakket van Onlinetrailerparts.nl

Betaalmethodes