Welkom in onze webshop! Zolang we kunnen, en het op een verantwoorde manier gebeurt, blijft onze webshop actief! We werken met man en macht om al jullie bestellingen tijdig te kunnen leveren. Het is echter wel mogelijk -maar niet de regel- dat er één of meerdere dagen vertraging optreedt. Momenteel draaien we op onze hoogste capaciteit, rekening houdend met alle maatregelen omtrent de gezondheid van onze medewerkers. Veel dank voor jullie begrip.

Sluiten
0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje

Snelheid van auto met aanhanger

Op autowegen en autosnelwegen geldt voor personenauto's en bestelauto's met aanhangwagen een andere maximumsnelheid. Personenauto's en bestelauto's met een aanhangwagen zwaarder dan 3.500 kilo mogen maximaal 80 km/uur rijden en personenauto's en bestelauto's met een aanhangwagen niet zwaarder dan 3.500 kilo: 90 km/uur.

Plaats op de weg met aanhanger

Als de combinatie van het motorvoertuig en de aanhangwagen langer is dan 7 meter en de autosnelweg drie of meer rijstroken heeft, bent u verplicht alleen de twee meest rechter rijstroken te gebruiken. Dit geldt overigens niet bij voorsorteren.

Alles voor uw trailer en aanhanger koopt u hier!

 

Onze klanten voorzien van de juiste informatie; ook dat hoort bij het totaalpakket van Onlinetrailerparts.nl

 

Betaalmethodes