Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje
Trailer en aanhanger onderdelen kopen in een betrouwbare webshop
6 december 2018

Trailer en aanhanger onderdelen kopen in een betrouwbare webshop

Welkom bij Onlinetrailerparts, uw partner voor online aankopen voor uw trailer, aanhangwagen en caravan.


Onlangs zijn op verzoek van de comsumentenbond 850 malafide webwinkels offline gehaald. De webshops beloofden goedkope merkproducten, maar leverden nepvarianten of stuurden zelfs niets op. Eén op de vijf webwinkels is op het moment nep; in totaal zou het gaan om 23.000-25.000 nepwebshops. Wij schrokken van dat aantal en hebben daarom een aantal tips op een rijtje gezet.
Bron: consumentenbond en Nu.nl

Hoe herken je een veilige webwinkel?

Er zijn een aantal dingen van belang die u kunnen helpen om te controleren of u te maken hebt met een betrouwbare webshop:

 • Heeft de shop een keurmerk? Dat kunt u zien aan het keurmerklogo wat wordt gebruikt op de site. Toch zegt dat ook niet altijd alles! Check daarom bij het keurmerk of de betreffende webwinkel een certificaat heeft;
  Onlinetrailerparts is aangesloten bij het webshop keurmerk. Klikt u op het logo (of hier), dan wordt u direct doorverwezen naar het certificaat wat door het keurmerk is afgegeven. 
 • Heeft de webshop een adres en een telefoonnummer? Check dit op de site en neem eventueel vooraf contact op met de webwinkel om dit te checken;
  Onlinetrailerparts heeft een klantenservice in Nederland en Duitsland. Voor Nederlandse klanten bekijkt u de gegevens hier en op onze contactpagina. 
   
 • Zijn er reviews terug te vinden op de site? Of op social media? Dit is een goede afspiegeling waaruit u kunt opmaken of u te maken heeft met een betrouwbare leverancier.
  Wij hechten erg veel waarde aan wat onze klanten vinden en vragen altijd een review te schrijven waar ook toekomstige klanten wat aan hebben. Hier leest u de ervaringen van andere klanten en bezoekers van onze site.
 • Is de webshop veilig: heeft het een SSL certificaat, te herkennen aan het slotje in de browser?
  Onlinetrailerparts voldoet aan de laatste eisen die onder andere Google stelt en is in het bezit van een SSL certificaat. Dat betekent: veilig shoppen en betalen
 • Conclussie: heeft u geen goed gevoel bj de webshop? Niet bestellen!
  Wij heten u van harte welkom in onze shop. Twijfelt u nog? Neem dan contact met ons op via 088-1186500 of klantenservice@onlinetrailerparts.nl. 

Tot ziens in onze webshop, ga hier naar de webwinkel!

 
 
   Terug naar overzicht

Betaalmethodes