Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje
Vacature voor Allround Webshopmedewerker
5 oktober 2023

Vacature voor Allround Webshopmedewerker

Over deze functie:

Van het voorbereiden en verwerken van orders tot het bestellen van aanhanger onderdelen en behandelen van klantvragen: jij zorgt er met jouw oog voor detail en klantgerichte houding voor dat alles goed wordt afgehandeld. Kun je snel schakelen, weet je prioriteiten te stellen en ben je scherp in het verwerken en opvolgen van bestellingen? Dan ben jij misschien wel de collega die ons team komt uitbreiden. Je komt terecht in een fijn en gezellig klein team van ervaren mensen, waarin je zelfstandig aan de slag gaat.

Hoe ziet jouw dag er dan uit?

  • Telefoon beantwoorden, contacten onderhouden met leveranciers en klanten betreffende lopende bestellingen;
  • Alle inkomende weborders verwerken en verzendklaar maken;
  • Inkopen bij onze leveranciers;
  • Administratieve ondersteuning;
  • Inkomende voorraad inboeken en het opbergen in ons magazijn;
  • Inspringen waar ondersteuning gevraagd wordt, voor zover dat natuurlijk binnen jouw kennis en mogelijkheden ligt.

Wat maakt het werk bij Onlinetrailerparts zo leuk?

Geen stoffige boel hier, maar een gezellig team wat er echt voor gaat. We staan voor elkaar klaar, helpen elkaar en zijn recht door zee. Wij zijn een klein familiebedrijf waar veel vrijheid en zelfstandigheid heerst.

Wat verwachten wij van jou?

Je helpt klanten met advies via e-mail, telefoon en Whatsapp, je begeleidt klanten met het maken van een keuze en je lost uitdagingen op. Je verwerkt orders van inkoop tot en met de verzending. Je helpt met verbeteringen van online productinformatie en je verdiept je in nieuwe producten. Je voelt precies aan waar hulp nodig is en pakt openstaande zaken op zonder dat je daarvoor opdracht krijgt.

Ervaring in techniek is handig, maar kennis van een webshop-/boekhoudprogramma is handiger. Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift; kennis van de Duitse en Engelse taal is een pré of je bent gemotiveerd om dit te leren. Je steekt je handen uit de mouwen en bent beschikbaar van maandag-vrijdag. Werkuren in overleg, minimaal 28 uur.

Reageren?

Je reactie ontvangen wij bij voorkeur via de mail: klantenservice@onlinetrailerparts.nl, t.a.v. Lisa Boven.

 
 
   Terug naar overzicht

Betaalmethodes