0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje

Goedkoop aanhanger of motortrailer huren in Lelystad

Het transport van een motor, scooter, bromfiets of scootmobiel wordt vaak met een aanhangwagen of motortrailer gedaan. Nieuwe motor gekocht? Je motor vervoeren naar een garage? Of deze meenemen op vakantie? Het kan eenvoudig met een motoraanhanger. Onlinetrailerparts verhuurt motoraanhangers met plaats voor 1, 2 of 3 motoren, scooters of brommers.

Trailer voor motor, bommer of scooter te huur

Bij onlinetrailerparts huurt u eenvoudig en goedkoop een motortrailer. De trailers zijn in optimale staat. Bekijk de technische gegevens en alle mogelijkheden bij de betreffende trailer. Informatie over alle mogelijkheden en reserveren doet u eenvoudig via onze klantenservice.

Trailer voor autotransport huren

Hapert autotransporter, geschikt voor vervoer van auto's, invalidevoertuigen, kleine landbouwvoertuigen etc. Toegestane maximale massa is 2000kg. Huur eenvoudig en snel via onze klantenservice op 088-1186500.

Gesloten aanhangwagen te huur

Nieuw in de verhuur is onze gesloten aanhanger. Deze enkelasser heeft zijn eigen kenteken. Dit type is uitgevoerd met een imperiaal. Oprijplaten zijn bij te huren. Informeer bij onze klantenservice naar de beschikbaarheid en mogelijkheden. Bekijk hier de aanvullende informatie per trailer:

1 Motor / scooter
 

 

2/3 Motoren / scooters

 

Autotransporter
 

 

Gesloten aanhanger

Betaalmethodes