Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje

Online lampen voor aanhangwagen en trailer kopen

Een wettelijke verplichting is het voeren van verlichting op de aanhangwagen. Natuurlijk voor zichtbaarheid en veiligheid van andere verkeersdeelnemers. Het is dus van belang dat alle aanwezige verlichting het dus ook doet. Iedereen kent het wel: bij het achteruitsteken net even tegen een paaltje aan gereden en het lampenkapje van het achterlicht is kapot. 

Groot assortiment verlichting, scherp geprijsd

Gelukkig hebben wij de meest voordelige oplossing en bieden u merkverlichting van Aspöck, Radex, AJBA, WAS en vele andere. Of het nu gaat om achterlichten, markeringslichten, breedteverlichting, kentekenverlichting of natuurlijk de bekabeling, bij Onlinetrailerparts vindt u het zeer voordelig en vrijwel altijd uit voorraad leverbaar.

Verlichting bekijken

LED verlichting trailer en aanhanger

De LED verlichting in deze serie is ontworpen voor aanhangwagens en opleggers en hebben diverse functies.  De LED lampen zijn over het algemeen onderhoudsvrij, waterdicht, en hebben een hoge mate van schokbestendigheid. De verlichting is eenvoudig te monteren. Vindt hier uw achterlicht, breedtelicht, markeringslampen, kentekenverlichting en zwaai- en werklampen.

LED Verlichting bekijken

Stekkers en electra voor aanhanger en trailer

Onderdelen voor verlichting van uw aanhangwagen, boottrailer, vouwwagen of caravan zijn erg kwetsbaar. Repareer daarom tijdig uw stekker, stekkerdoos, kabel en achterlichten. Naast stekkers en stekkerdozen, leveren wij ook contrastekkers, stekkerhouders en spiraalkabels. Met het aansluitschema wordt verlichting aansluiten een stuk eenvoudiger.

Stekkers en electra bekijken

Betaalmethodes