Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje

Bezorgen, ruilen & service


BTW

Alle prijzen in de webwinkel zijn inclusief BTW. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je van ons een factuur. Hier staat het BTW bedrag overzichtelijk op vermeld. 


Bezorgen

Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen of gratis ophalen in ons magazijn. De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar, tenzij anders vermeld bij het betreffende artikel. Mocht een artikel toch niet (direct) leverbaar zijn, dan nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.


Verzendkosten

Wij hanteren vaste lage verzendkosten van €5,95 voor pakketten binnen Nederland, België en Duitsland. Bij bestellingen boven €75,00, brengen wij geen verzendkosten in rekening. Op sommige artikelen (bijvoorbeeld oprijplaten langer dan 1.75 meter) wordt een toeslag berekend. Voor verzenden naar overige landen hanteren wij andere tarieven.


Ruilen of retourneren

Ben je niet tevreden over je aanschaf bij Onlinetrailerparts? Bij ons is retourneren geen probleem! Ook bij online bestellingen is retourneren altijd mogelijk, binnen 30 dagen na ontvangst van de producten. Voor een snelle afhandeling van de geretourneerde artikelen vragen wij je een kopie van je aankoopbewijs/orderbevestiging bij te voegen en het indien mogelijk in ongeschonden originele verpakking retour te zenden. Wij verwerken je retour binnen enkele dagen. Artikelen die op maat zijn gemaakt kunnen niet geretourneerd worden.

Hoe werkt het

Je kunt er voor kiezen je bestelling zelf te retourneren: je gaat binnen 30 dagen na ontvangst naar ons magazijn. Neem je orderbevestiging/aankoopbewijs mee, dit is je garantiebewijs. Wil je er zeker van zijn dat ons magazijn geopend is, neem dan contact op met onze klantenservice (klantenservice@onlinetrailerparts.nl).
Wanneer je er voor kiest om je aankoop retour te sturen, download je hieronder het herroepingsformulier. Heb je geen printer? Geen nood, gebruik dan de pakbon die je bij je bestelling hebt ontvangen. De kosten voor het retour zenden worden niet vergoed, tenzij er duidelijk sprake is van een door ons gemaakte fout. Neem in dat geval contact op met de klantenservice.
Nadat wij je retourzending in goede staat hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag inclusief bezorgkosten (indien de bestelling in zijn geheel retour is gezonden) binnen enkele dagen terugbetaald middels het betaalmiddel waar de bestelling mee is betaald. De wettelijk vastgestelde terugbetalingstermijn is maximaal 30 dagen nadat je hebt aangegeven je bestelling te retourneren. Onlinetrailerparts zal er echter voor zorgen dat je geld binnen een week retour gestort wordt.

Vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice!

Download hier het herroepingsformulier

Betaalmethodes