Welkom in onze webshop! Zolang we kunnen, en het op een verantwoorde manier gebeurt, blijft onze webshop actief! We werken met man en macht om al jullie bestellingen tijdig te kunnen leveren. Het is echter wel mogelijk -maar niet de regel- dat er één of meerdere dagen vertraging optreedt. Momenteel draaien we op onze hoogste capaciteit, rekening houdend met alle maatregelen omtrent de gezondheid van onze medewerkers. Veel dank voor jullie begrip.

Sluiten
0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje

Betaalbare spatborden voor tandemasser

Spatschermen voor je dubbelasser vindt u bij Onlinetrailerparts. Spatborden zijn leverbaar in verschillende vormen en materialen. Zo kun je in dit menu kiezen uit verzinkt metaal, kunststof of traanplaat, rond of hoekig. Dubbelassige spatborden van Onlinetrialerparts zijn van hoogwaardige kwaliteit én bestel je tegen de meest scherpe prijzen. 

#/pagina
 

Zijn spatschermen verplicht?

Ja, aanhanger spatschermen zijn wettelijk verplicht. Er zijn verschillende eisen waar een spatscherm aan dient te voldoen. Allereerst gaat het om de plaatsing van het spatscherm ten opzichte van de as. De banden van de aanhangwagen mogen in geen geval buiten de spat schermen steken. Spatschermen kunnen beschadigd raken als gevolg van een ongeval of door blootstelling aan het milieu. Nieuwe aanhanger spatschermen vindt u zeer voordelig bij Onlinetrailerparts.nl!

Betaalmethodes