Welkom in onze webshop! Zolang we kunnen, en het op een verantwoorde manier gebeurt, blijft onze webshop actief! We werken met man en macht om al jullie bestellingen tijdig te kunnen leveren. Het is echter wel mogelijk -maar niet de regel- dat er één of meerdere dagen vertraging optreedt. Momenteel draaien we op onze hoogste capaciteit, rekening houdend met alle maatregelen omtrent de gezondheid van onze medewerkers. Veel dank voor jullie begrip.

Sluiten
0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje

Double Lock goedgekeurd door verzekeraars

DoubleLock biedt een breed scala van anti-diefstal producten voor onder meer caravans, aanhangwagens, vrachtwagens, containers, watersport, en tweewielers. DoubleLock staat voor hoge kwaliteit, zeer gebruiksvriendelijk en klantgerichte antidiefstaloplossingen. Het assortiment omvat een groot aantal unieke gepatenteerde producten, welke waar mogelijk, SCM goedgekeurd zijn en door veel verzekeraars worden aanbevolen.

#/pagina
 

Wat is SCM gekeurd?

SCM staat voor Stichting Certificering Motorvoertuigen. Verzekeraars verplichten in sommige gevallen het gebruik van SCM goedgekeurde anti-diefstalproducten voor caravans, paardentrailers, aanhangwagens, vrachtwagens en boten. 

Producten worden alleen SCM goedgekeurd met een positief resultaat op de volgende testen:

• Aanvalstesten • Duurzaamheidtest • Stoftest • Vriestest • Zout/sproeitest

Betaalmethodes