Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje

Neuswiel aanhanger

Op zoek naar een neuswiel voor je aanhanger? Zoek niet verder. Bij Onlinetrailerparts.nl vind je meer dan tien verschillende modellen aanhanger neuswielen. Leverbaar in verschillende afmetingen en met kunststof-, rubberen of luchtbanden. Om je bestelling compleet te maken, vind je bij ons ook diverse neuswielklemmen en steunpoten. Bestel je op een werkdag voor 12:00 uur? Dan verzenden we je order nog dezelfde dag.

Ons aanbod aanhanger neuswielen

35 mm
35 mm
 

35 mm

48 mm
48 mm
 

48 mm

60 mm
60 mm
 

60 mm

Neuswielklemmen
neuswielklemmen
 

Neuswielklemmen

Steunpoten
steunpoten
 

Steunpoten

Wielen en banden
wielen en banden
 

Wielen en banden

Ruim assortiment aanhanger neuswielen: direct uit voorraad leverbaar

Aanhanger neuswielen zijn flink aan slijtage onderhevig. Door intensief gebruik of door het niet goed opdraaien van het neuswiel kan het zijn dat je neuswiel na verloop van tijd aan vervanging toe is. Om deze reden vind je bij ons een ruim assortiment aanhanger neuswielen. We leveren de neuswielen direct uit voorraad, zodat je ze al de volgende dag op je aanhanger kunt monteren.

Welk neuswiel is geschikt voor mijn aanhanger?

We krijgen regelmatig de vraag welk neuswiel geschikt is voor een bepaald type aanhanger. Simpel gezegd worden onze neuswielen geleverd in drie verschillende soorten:

De afmeting die je ziet staan betreft de buisdiameter. Hoe hoger de buisdiameter, hoe meer draagvermogen het neuswiel heeft. Vanzelfsprekend is een 35 mm neuswiel daarom geschikt voor lichte aanhangers, terwijl een 60 mm neuswiel geschikt is voor het zwaardere werk.

Neuswielklemmen

De meeste neuswielen worden bevestigd door middel van een neuswielklem. Ook de benodigde neuswielklemmen vind je voordelig geprijsd in onze webshop. De klemmen zijn door middel van bevestigingsmateriaal aan de aanhanger te bevestigen. Het is eventueel ook mogelijk om de neuswielklem vast te lassen aan het chassis van je aanhangwagen.

Steunpoten aanhanger

In de categorie neuswielen tref je ook aanhanger steunpoten aan. Steunpoten zorgen ervoor dat je aanhanger veilig en stabiel op elke ondergrond staat. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, waardoor we een geschikt exemplaar hebben voor iedere aanhanger.

Klantenservice

Kunnen we je helpen met het kiezen van een geschikt aanhanger neuswiel of het juiste bevestigingsmateriaal? Onze experts staat voor je klaar met advies op maat. Neem gerust contact op via 088 - 118 65 11.

Betaalmethodes