Welkom in onze webshop! Zolang we kunnen, en het op een verantwoorde manier gebeurt, blijft onze webshop actief! We werken met man en macht om al jullie bestellingen tijdig te kunnen leveren. Het is echter wel mogelijk -maar niet de regel- dat er één of meerdere dagen vertraging optreedt. Momenteel draaien we op onze hoogste capaciteit, rekening houdend met alle maatregelen omtrent de gezondheid van onze medewerkers. Veel dank voor jullie begrip.

Sluiten
0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje

Voorkom diefstal van uw aanhangwagen, trailer en caravan

Door een slot te plaatsten over de koppeling van uw caravan, aanhangwagen, paarden- of boottrailer geeft u dieven geen kans om uw eigendom mee te nemen. Wij leveren diverse modellen overdeksloten, koppelingssloten en wielklemmen. De sloten uit het DoubleLock assortiment zijn bovendien SCM gekeurd.

Overdekslot

Diverse modellen overdeksloten zijn leverbaar. Allen zijn af te sluiten met losse hangslotjes of discus sloten. Standaard uit voorraad leverbaar.

Naar de sloten

Wielklem

Wielklem voor stalen velg en geschikt voor vrijwel elk type 13"- 15"met ronde luchtgaten, tot een bandbreedte van 195mm. Licht van gewicht en binnen 10 seconden aan te brengen zonder gereedschap. Hierdoor is de klem zeer eenvoudig in gebruik.

Naar de wielklemmen

Betaalmethodes