Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje

De aanhanger koppelingen in vierkant, rond en V-vorm 

Hier kun je de keuze maken voor diverse koppelingen. Zo kunt je kiezen voor de kogelkoppelingen, kogels en hulpkoppeling en nog meer andere toebehoren. Check voor het bestellen welk model op je trailer of caravan zit. Ook is het belangrijk om rekening te houden met het gewicht wat getrokken moet worden. Wij leveren koppelingen in diverse gewichtsklassen.

Koppeling en dissel beschermen met een disselhoes

Een disselhoes bedekt de caravandissel en voorkomt aantasting van het metaal door regen en vocht. Hiermee verleng je de levensduur van de stalen koppeling, het slot en de stekker. Alles voor je dissel en koppeling in de online shop van Onlinetrailerparts!

Vierkant
vierkant
 

Vierkant

Rond
rond
 

Rond

V-vorm
vvorm
 

V-vorm

Dissel met koppeling
dissel met koppeling
 

Dissel met koppeling

Disselhoezen
disselhoezen
 

Disselhoezen

Koppeling voor aanhangwagen en trailer, groot assortiment!

Onlinetrailerparts heeft een zeer uitgebreid assortiment met onderdelen om de dissel van je aanhanger in optimale staat te houden. Ook trekhaakkogels, doppen, hulpkoppelingen en breekkabels vind je bij ons! Vanwege het ruime assortiment leveren wij uit voorraad. In de meeste gevallen dus de volgende dag in huis!

Aanhanger onderdelen voor een scherpe prijs

Voor een scherpe prijs en uitstekende kwaliteit ben je bij Onlinetrailerparts aan het juiste adres. Je kunt rekenen op een snelle en accurate dienstverlening, ongeacht de omvang van uw bestelling. Elke order wordt degelijk verpakt en je kunt gebruik maken van uw 30-dagen retourrecht. Lees hier meer over verzenden en herroepen van uw bestelling.

Betaalmethodes