Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje

Trekhaakdop kopen

Nooit meer de trekhaakdop kwijt dankzij de trekhaakdop met ring. Door de ring blijft de dop aan de trekhaak vastzitten, zelfs bij gebruik van een aanhanger of caravan.  Of een trekhaakdop met chroom look (met of zonder slot) kopen? Bekijk hier het assoriment, leverbaar in diverse modellen, materialen en kleuren.

Vieze broek door trekhaak

Je kent het vast wel... door te dicht langs de achterkant van auto te lopen, veeg je precies met je nette broek langs de onbeschermde trekhaak. Gevolg: een vieze broek met een roestvlek! Je kunt dit eenvoudig voorkomen door op de trekhaak een dop te plaatsen. Geen roestvlekken meer!

#/pagina
 

Een trekhaakdop bestel je eenvoudig online!

Maak het uiterlijk van uw auto af met een trekhaakdop. Bovendien voorkomt de trekhaakdop roestvorming en ophoping van vuiligheid aan de trekhaak. De doppen zijn uit voorraad leverbaar. Dus nu besteld, is morgen in huis!

Uw trekhaak dop snel geleverd

Onlinetrailerparts heeft een groot assortiment trekhaakdoppen en overige beschermmiddelen voor je aanhanger, caravan en trailer. Bekijk bijvoorbeeld de disselhoezen, ter bescherming van uw koppeling, of de beschermhoezen voor caravan en camper. En heb je al de bescherming voor paardentrailers en koetsen bekeken? Wij leveren uit eigen voorraad, je hebt je bestelling dus snel in huis!

Betaalmethodes