Welkom in onze webshop! Zolang we kunnen, en het op een verantwoorde manier gebeurt, blijft onze webshop actief! We werken met man en macht om al jullie bestellingen tijdig te kunnen leveren. Het is echter wel mogelijk -maar niet de regel- dat er één of meerdere dagen vertraging optreedt. Momenteel draaien we op onze hoogste capaciteit, rekening houdend met alle maatregelen omtrent de gezondheid van onze medewerkers. Veel dank voor jullie begrip.

Sluiten
0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje

Achterlichten met dynamische richting voor trailer en aanhanger koop je bij Onlinetrailerparts

Met verlichting met een bewegende richting krijgt je auto karakter. Deze lampen zijn nu ook los leverbaar voor aanhangwagens en trailers. De achterlichten zijn eenvoudig te monteren en altijd uitgevoerd in LED. LED gaat langer mee dan halogeen en is daramee een duurzame oplossing.

LED lampen met bewegende knipperlichten

De dynamische indicator zorgt voor een licht bewegend effect wanneer elk van de LEDs oplicht met een vertraging. Sommige uitvoeringen hebben ook een NEON effect. Wij leveren meerdere modellen, sommige in een linker en rechter type, andere zijn universeel, dus voor zowel links als rechts te gebruiken.

Betaalmethodes