Welkom in onze webshop! Zolang we kunnen, en het op een verantwoorde manier gebeurt, blijft onze webshop actief! We werken met man en macht om al jullie bestellingen tijdig te kunnen leveren. Het is echter wel mogelijk -maar niet de regel- dat er één of meerdere dagen vertraging optreedt. Momenteel draaien we op onze hoogste capaciteit, rekening houdend met alle maatregelen omtrent de gezondheid van onze medewerkers. Veel dank voor jullie begrip.

Sluiten
0
Menu
Categorieën
Gebruik de zoekfunctie!
Zoeken
Winkelmandje
 

Uw bestelling met zorg verpakt

Dagelijks verwerken en versturen wij vele pakketten. In alle soorten en maten gaan de zendingen de deur uit. Bestellingen leggen regelmatig honderden kilometers af, hier zitten vaak ook kwetsbare onderdelen tussen. Deze verpakken en verzenden wij met zorg; voor het pakket en het milieu: dozen worden afgevuld met kartonnen matjes.

Goed voor het milieu en voor uw bestelling


Dagelijks komen er bij ons pakketten binnen met producten om de voorraad aan te vullen. Dat levert stapels karton op. Met een speciale machine wordt dit karton tot bruikbare matjes verwerkt. Deze matjes gebruiken wij om pakketten mee af te vullen, zodat de bestelling goed en beschermt op zijn plaats blijft in de doos. Dit voorkomt schade aan de inhoud van het pakket. Door het karton op deze manier te verwerken, kunnen wij het hergebruiken, waarmee ook wij ons steentje aan een beter milieu kunnen bijdragen.

 


Uw bestelde producten zijn verzonden, en nu? 

De order is ingepakt en opgehaald door de vervoerder. Zodra uw bestelling ons magazijn heeft verlaten, ontvangt u een mail met track en trace. Via de link komt u op de pagina van de vervoerder. Wellicht is het aflevermoment nog niet vrijgegeven, checkt u de track en trace in dat geval later nog eens. Zodra het moment van leveren bekend is, kunt u deze ook via de link wijzigen. Heel handig, want zo ontvangt u uw bestelling op het moment dat het u het beste past!

Betaalmethodes